Seminari de recerca: Assaig clínics i CEICs


El proper dimarts 10 de maig continua el cicle de Seminaris de Recerca 2016: a les 12:30 h, a l’Aula A-5 (edifici A), tindrà lloc la conferència Assaigs clínics i CEICs. Aquesta serà impartida per la Sra. Susana Redondo, investigadora de la línia de recerca en bioètica i dret del programa de doctorat en Dret i Ciència Política.

15138207362_74cff622fd_zPer ampliar la informació sobre la temàtica del seminari podeu consultar els articles publicats per Redondo, indexats a la base de dades Scopus. També podeu localitzar altres documents de l’àmbit cercant al catàleg del CRAI mitjançant matèries com “assaigs clínics”, “comitès d’ètica”, “ètica mèdica” o “bioètica”, entre altres.

Al Dipòsit Digital trobareu ja disponible la presentació d’aquest seminari, així com de la resta de Seminaris de Recerca i Seminaris Tecnològics del 2016 i anys anteriors. A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris tecnològics i de recerca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Recerca, Seminaris i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.