Enquesta al personal docent i investigador de la Universitat de Barcelona per conèixer el seu grau de satisfacció sobre els recursos i serveis del CRAI


El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat de Barcelona vol conèixer quin és el grau de satisfacció del personal docent i investigador sobre els recursos i serveis oferts des dels seus CRAI Biblioteques i unitats de suport.

Per aquest motiu, s’ha elaborat una enquesta de valoració adreçada als professors i investigadors de la Universitat.

 

L’objectiu d’aquesta enquesta és poder millorar els recursos i serveis oferts pel CRAI per tal d’adaptar-los a les vostres necessitats docents i d’investigació. Tot el que ens vulgueu dir ens ajudarà a millorar i a ser de més utilitat per a vosaltres.

 

 

Esperem i agraïm la vostra col·laboració!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques, CRAI, Serveis biblioteca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.