Conferència de recerca: Peptoids: bioactivity and methods of synthesis


Imatge de fG! sota llicència CC BY-NC-ND 2.0

Imatge de fG! sota llicència CC BY-NC-ND 2.0

El proper dimarts 28 de juny a les 12:30 h, a l’Aula Magna, tindrà lloc la conferència de recerca Peptoids: bioactivity and methods of synthesis. Aquesta serà impartida per Carlos Kleber Z. Andrade investigador de l’Institute of Chemistry de la University of Brasilia (Brasil).

Per ampliar la informació sobre la temàtica del seminari i la seva recerca podeu consultar les publicacions de l’autor (a la seva pàgina a ResearchGate o a Scopus). Podreu accedir als seus articles a través de les subscripcions de revistes del CRAI.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Conferències, Recerca i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.