Un equip de la UB descriu el mecanisme d’acció d’un fàrmac que inhibeix el virus de la grip A


virusUn equip de recerca de la Universitat de Barcelona ha descrit el mecanisme d’acció de l’amantadina —un fàrmac amb activitat antiviral— per bloquejar el canal M2 del virus de la grip A i frenar el procés d’infecció vírica. L’estudi, publicat a la revista Journal of the American Chemical Society, està elaborat per un equip dirigit pels professors F. Javier Luque i Santiago Vázquez, juntament amb Salomé Llabrés i Jordi Juárez-Jiménez, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i de lInstitut de Biomedicina de la Universitat de Barcelona (IBUB).

*Accediu a la revista Journal of the American Chemical Society a través del catàleg del CRAI de la UB.

Llegiu l’article complet a l’UB-WEB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Recerca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un equip de la UB descriu el mecanisme d’acció d’un fàrmac que inhibeix el virus de la grip A

  1. Retroenllaç: Un equip de la UB descriu el mecanisme d’acció d’un fàrmac que inhibeix el virus de la grip A | Santako.com

Els comentaris estan tancats.