La Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació acull l’acte de lliurament de les distincions de l’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya


medicofarmaceutic1L’Aula Magna de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació serà l’escenari del lliurament de la Medalla d’Or de l’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya als prestigiosos experts Carles Ballús, Francesc Borrell, Josep Maria Bricall, Santiago Dexeus, Josep Esteve, Rosa Fabregat, Rafael Foguet, Màrius Foz, Josep Maria Gil-Vernet, Benet Oliver-Rodés, Joan Rodés, Ciril Rozman, Joan Uriach, Antoni Vila i Francesc Vilardell. El guardó, que és la màxima distinció atorgada per l’Institut, ret homenatge i reconeixement als anys de vinculació dels guardonats amb l’esmentada institució.

En l’acte, que tindrà lloc el dijous 22 de desembre, a les 19.30 h, també hi participaran la vicerectora de Personal Docent i Investigador de la Universitat de Barcelona, Mercè Pallàs, i el degà de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, Joan Esteva de Sagrera, entre altres autoritats.

L’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya, que està presidit per la catedràtica Anna M. Carmona, del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Fisicoquímica, també atorgarà els títols de membre d’honor al degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Francesc Cardellach, i al de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, Joan Esteva de Sagrera, conjuntament amb els presidents del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Jaume Padrós; el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, Jordi de Dalmases; la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, Joan Viñas; la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, Josep Maria Ventura, i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, Àlvar Net.

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Jornades i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació acull l’acte de lliurament de les distincions de l’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya

  1. Retroenllaç: La Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació acull l’acte de lliurament de les distincions de l’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya | Santako.com

Els comentaris estan tancats.