Els CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació de Torribera participen en el “Viquiprojecte: Bibliowikis/1Lib1Ref”


cartell-viquiprojecte-jpg_189411184

Els CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació de Torribera participen en la campanya Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref, (de l’anglès One Librarian, One Reference), una campanya internacional que té lloc entre el 15 i el 31 de gener de 2017, on bibliotecaris d’arreu del món fan servir la seva expertesa per afegir una referència bibliogràfica en un article de la Viquipèdia.

El CRAI Biblioteca de Farmàcia ha contribuït a la campanya  enriquint l’entrada del farmacèutic Ramon Jordi i González,  amb la creació de l’apartat “Referències”,  on s’ha citat la seva tesi doctoral, que es pot consultar a la Biblioteca de Farmàcia. Jordi, autor del compendi  Cien años de vida farmacéutica barcelonesa : 1830-1939, és un dels historiadors més importants de la Farmàcia catalana.

Per la seva banda, el CRAI  Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera ha fet la seva aportació afegint informació bibliogràfica a l’entrada del cuiner i gastrònom català Ignasi Domènech, autor d’una trentena de llibres de cuina presents al CRAI, entre els que destaca el  clàssic La Teca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campus de l'Alimentació de Torribera, Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació de Torribera participen en el “Viquiprojecte: Bibliowikis/1Lib1Ref”

  1. Retroenllaç: El CRAI de la Universitat de Barcelona participa a la campanya #1Lib1Ref | Santako.com

Els comentaris estan tancats.