La nutrició, tema central del tercer capítol de la sèrie Ciència animada


La UB Divulga acaba d’estrenar el tercer capítol de la sèrie d’animació Ciència animada, un projecte que té com a objectiu principal crear una biblioteca de recursos audiovisuals de caràcter científic, organitzada en capítols autoconclusius, en els quals s’explica, de manera visual i amena, conceptes científics per a infants.

El nou capítol, titulat Nutrició, tracta sobre l’alimentació i la importància de seguir una dieta equilibrada. El protagonista del curt, Cubi, descobreix que els mals hàbits alimentaris li passen factura. Després d’una consulta al metge, entén que ha de cuidar l’alimentació i seguir una dieta equilibrada per trobar-se millor. El capítol, produït durant el 2016, declarat Any Internacional dels Llegums, acaba amb un repàs a les fases principals del conreu de llegums.

El treball ha tingut l’assessorament científic de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la UB, que ha validat tot el procés per garantir la transformació correcta del contingut tractat al llenguatge visual.

Llegiu la notícia completa a UB-WEB

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Nutrició, Universitat de Barcelona, Videos i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.