Guillaume Guignard rep el Premi Josep Castells de la Secció Catalana de la Real Sociedad Española de Química (RSEQ-CAT)


Guillaume Guignard 2016.jpgEl Premi Josep Castells de la Secció Catalana de la Real Sociedad Española de Química (RSEQ-CAT), en la seva primera edició, ha estat concedit al Dr. Guillaume Guignard, doctorand del Departament de Farmàcia, Toxicologia i Química Terapèutica.
El Dr. Guignard va realitzar la seva Tesis Doctoral (Open-Chain Building Blocks from Chiral Lactams. Enantioselective Synthesis of Macrocylic Nitrogen-Containing Natural Products) sota la supervisió dels professors Joan Bosch i Núria Llor.

Us recordem que podeu accedir a la seva Tesi Doctoral a través del catàleg del CRAI i del repositori d’accés lliure Tesis Doctorals en Xarxa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Química i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.