La convergència etnobotànica: article de Joan Vallès, amb d’altres autors, a la portada de la revista Trends in Plant Science


portadaTradició, saber popular i recerca aplicada a la biodiversitat vegetal són les referències del progrés del coneixement de l’etnobotànica, una ciència que estudia la relació entre les poblacions humanes i el seu entorn vegetal. Agrupar els usos similars de plantes d’un mateix tàxon i facilitar la identificació de noves aplicacions dels productes naturals són les coordenades de la convergència etnobotànica, un concepte introduït en un article destacat en portada a la revista Trends in Plant Science signat pels experts Joan Vallès, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la UB (IRBio),Teresa Garnatje, de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB-CSIC-ICUB), i Josep Peñuelas, investigador CSIC al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Recerca, Revistes i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.