Cochrane Clinical Answer


Blog RecInfo -Recursos electrònics CRAI UB-

Amb la subscripció a la base de dades Cochrane Library  el CRAI de la Universitat de Barcelona té accés a  Cochrane Clinical Answer.
Cochrane Clinical Answer conté respostes clíniques (CCA) que proporcionen un punt d’entrada a una investigació rigorosa de les revisions sistemàtiques Cochrane. Cada resposta clínica Cochrane inclou una pregunta clínica, una resposta curta, i una oportunitat per a ‘aprofundir’ a l’evidència de les revisions Cochrane pertinents. L’evidència es mostra en un format fàcil d’usar, barrejant text amb nombres i gràfics.
Podeu accedir-hi a través del  Catàleg o del  Recercador+ > bases de dades.

View original post

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmàcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.