Consulta’l en línia!


Fa just un mes ens fèiem ressò en aquest blog que el CRAI de la UB ha subscrit una sèrie de llibres electrònics que podeu consultar mitjançant la plataforma Ingebook. Llibres com “el Tipler” [Física per a la ciència i la tecnologia], Química de Chang o l’Anàlisi química quantitativa de Harris , entre d’altres, es troben a la vostra disposició des del catàleg del CRAI.  Com podeu saber si un llibre està online? Molt fàcil! Quan el busqueu al nostre catàleg

Captura

trobareu que el llibre està catalogat també com a recurs electrònic. És a dir, trobareu dues entrades del mateix document, una indicant que el document està en paper i l’altre que també es troba online.  accés.png

Un cop accediu al registre bibliogràfic del llibre en qüestió només heu de clicar l’enllaç que trobareu sota el títol (tal com faríeu en el cas d’una revista electrònica).

Captura.PNG

A més, dels llibres als que tenim accés mitjançant la plataforma Ingebook, també hi ha altres documents que disposem online per altres vies. Un exemple seria el llibre de recerca Mucosal Immunology .
Al CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació hem volgut indicar amb unes etiquetes adhesives amb un missatge molt clar-consulta’l en línia!- quins dels llibres del nostre fons es troben també en versió electrònica.
Consulta'lSí

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Recursos electrònics, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.