Novetat bibliogràfica: Tratado de nutrición / director: Ángel Gil Hernández 3a edició


trEl Tratado de nutrición d’Ángel Gil s’ha convertit ja en una obra clàssica dels estudis de Nutrició Humana i Dietètica. Enguany, s’ha publicat la 3a edició d’aquesta obra que ja podeu trobar a la prestatgeria de novetats del CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, tant del Campus Diagonal Sud com també del Campus de Torribera.

Aquesta edició consta de 173 capítols agrupats en cinc volums, un volum més respecte l’edició anterior. El volum nou es correspon al volum II i està destinat en la seva totalitat a la nutrició molecular.

Relació dels volums:

  • I .Bases fisiológicas y bioquímicas de la nutrición  
  • II. Bases moleculares de la nutrición
  • III. Composición y calidad nutritiva de los alimentos
  • IV. Nutrición humana en el estado de salud
  • V. Nutrición y enfermedad
Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Novetat destacada, Nutrició i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.