Dia Mundial de l’Alimentació


Avui se celebra el Dia Mundial de l’Alimentació. Organitzat per la FAO, el lema d’aquest any és Canviar el futur de la migració invertint en seguretat alimentaria i desenvolupament rural. La FAO pretén conscienciar sobre la necessitat que ningú no es vegi forçat a marxar de casa seva per manca d’aliments.
El desenvolupament de món rural és una bona opció per tal de proveir d’aliments a les poblacions més pobres, alhora de crear oportunitats laborals i reduir les migracions forçoses. La seguretat alimentaria també té un paper clau en la millora de la salut i de les condicions de vida.

Per saber-ne més, podeu consultar el nostre fons sobre seguretat alimentària  i alimentació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Farmàcia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.