Real World Drug Discovery : A Chemist’s Guide to Biotech and Pharmaceutical Research


CapturaAixí com la majoria de nosaltres tenim molt presents les revistes en format electrònic i solem accedir-hi per tal de descarregar-nos articles, els llibres electrònics són sovint més oblidats. És per això que avui volem destacar l’adquisició d’un nou llibre electrònic: Real World Drug Discovery : A Chemist’s Guide to Biotech and Pharmaceutical Research.

Aquesta publicació us pot ser molt útil en qüestions pràctiques de desenvolupament de medicaments: validació, patents, farmacocinètica, biomarcadors, indústria, etc. Segons la descripció que en fa l’autor, Robert M. Rydzewski, aquest recurs és una panoràmica sobre el descobriment de nous fàrmacs. 

A més de recomanar-vos aquest llibre electrònic, us volem recordar que aquest any el CRAI de la UB va incrementar la seva oferta en aquest format amb la incorporació dels 2097 llibres electrònics de la plataforma d’Elsevier ScienceDirect.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Llibres, Medicaments, Novetat destacada, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.