Publicat l’e-book ‘Recent Advances in Pharmaceutical Sciences VII’


e-book.pngCom a culminació de les activitats relacionades amb el programa de Seminaris de Recerca 2016, impulsat per la Comissió de Recerca de la nostra Facultat, s’acaba de publicar en accés obert el llibre electrònic Recent Advances in Pharmaceutical Sciences VII, el qual ha estat coeditat pel president i dos membres de la Comissió de Recerca, els doctors Diego Muñoz-Torrero, Montserrat Riu i Carles Feliu. Aquest llibre conté 9 capítols que es corresponen amb els seminaris que es van impartir l’any 2016. La imatge de la coberta ha estat elaborada pel Dr. Joan Estelrich i la seva filla, Roser Estelrich.

Amb aquesta obra es pretén visualitzar i difondre una mostra de la recerca de primera línia que es duu a terme a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona. El llibre és accessible a través del web de l’editorial Transworld Research Network / Research Signpost, on també es poden trobar els sis primers volums d’aquesta sèrie. Així mateix, aquest nou llibre electrònic es farà aviat accessible a través del nostre web de recerca i del Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona, tal com es va fer amb els anteriors.

Per visualitzar el llibre electrònic directament, cliqueu aquí.

Font de la notícia: Notícies de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Recerca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.