Portal estadístic Statista


statista-e1538501230626.jpgEl CRAI de la Universitat de Barcelona posa a disposició dels seus usuaris, en període de prova, el portal estadístic STATISTA que ofereix accés immediat a més d’un milió de dades i estadístiques de tots els àmbits temàtics. L’àmbit de Farmàcia està molt orientat a indústria i mercat.

El recurs recopila dades d’acord amb estrictes estàndards acadèmics i de suport, amb els formats més habituals de citacions bibliogràfiques com APA, MLA, Chicago i Harvard, i ofereix una àmplia cobertura temàtica, amb estudis, previsions i dades de mercat que abasten més de 80.000 temes. Proporciona dades de fonts verificades regularment i fàcils d’identificar per als usuaris, amb enllaços a la font original.

Podeu provar i valorar aquest recurs des de l’1 d’octubre fins al 30 de novembre de 2018.

Accés i més informació al Web del CRAI > Recursos d’informació > Recursos electrònics en prova.

A la pàgina de Recursos electrònics en prova trobareu l’accés al recurs així com al qüestionari d’avaluació des d’on podreu fer-nos arribar la vostra valoració.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Farmàcia, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.