Com gestiones la teva bibliografia? Mendeley: sessió de formació


mendeleyEl CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació Diagonal Sud organitza per aquest primer quadrimestre del curs 2018-2019 dues sessions de formació sobre Mendeley, el gestor de referències bibliogràfiques de la UB. És una formació oberta a PDI, PAS i alumnat:

  • Dilluns 29-10-2018, de 16 a 17.30h. Aula d’informàtica A (edifici B)
  • Dimecres 07-10-2018 de 12:30 a 14h. Aula d’informàtica F (edifici B)

Inscripcions: a la web del CRAI 

Més informació: CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació Campus Diagonal Sud.

Mendeley és un gestor de referències bibliogràfiques integrat amb les bases de dades comercials, repositori institucional i catàleg del CRAI UB, amb característiques avançades de xarxa social. Amb Mendeley podreu organitzar la vostra recerca, col·laborar amb altres usuaris en línia i conèixer els darrers documents publicats en el vostre àmbit temàtic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.