Consulteu la bibliografia recomanada


Sovint no teniu a mà la bibliografia recomanada d’una assignatura. Altres vegades, tots els exemplars del llibre de BR que veníeu a buscar estan en préstec i no voleu esperar que us arribi un exemplar d’una altra biblioteca o que retornin el llibre. En aquests casos, així com en molts d’altres, és molt útil consultar la bibliografia recomanada per tal de veure tots els llibres recomanats pel professorat de l’assignatura i ampliar així el vostre ventall de possibilitats.
br_vitrina2.jpg

Busqueu aquests llibres directament en el Portal de bibliografia recomanada  del CRAI de la UB. Recordeu que en aquest recurs només trobareu els llibres de BR (bibliografia recomanada) referenciats als plans docents de les assignatures de grau i no tots els documents que tenim al CRAI de la UB sobre aquesta matèria.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.