Exposició de bolets a la Facultat


Com ja és tradicional, els propers dies 13 i 14 de novembre tindrà lloc al vestíbul de la Facultat de Farmàcia (edifici B) la XXXIV EXPOSICIÓ DE BOLETS, organitzada, com cada any, per la Societat Catalana de Micologia, la Secció Departamental de Botànica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i el Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal (CRAI) de la UB.

La inauguració se celebrarà el dimarts 13 de novembre, a les 12.30 h del migdia.

Ens adrecem a vosaltres perquè hi col·laboreu, com heu fet altres anys, aportant-hi el màxim d’espècies possible. Cal que les mostres estiguin en bon estat i que es puguin observar diferents estadis de creixement. Els bolets s’han de portar a la Facultat de Farmàcia (edifici B), dilluns 12 de novembre a partir de les deu del matí.

L’exposició estarà oberta de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

També anunciem la taula rodona «Joaquim Codina i Vinyes i la micologia catalana», en la qual intervindran Joan Codina —net de Joaquim Codina—, Josep Girbal —president de la Societat Catalana de Micologia—, Miquel À. Pérez-de-Gregorio —president de la Societat Micològica Joaquim Codina i Vinyes— i Joan Vallès —catedràtic de Botànica de la Universitat de Barcelona. L’acte es portarà a terme el dimecres 14 de novembre, a les 12.30 h, a la sala de juntes de l’edifici B de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.