IV Workshop INSA-UB “Ciència i propietats del cava i del vi” al Campus Torribera


El proper dijous 15 de novembre l’Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB) organitza el IV Workshop Anual de l’INSA-UB, sota el títol Ciència i Propietats del cava i el vi“.

Per a aquesta edició, s’han convidat diferents ponents experts en aquest tema i investigadors de l’INSA-UB amb l’objectiu que presentin els resultats obtinguts en el marc dels projectes FRI del mateix Institut. El Workshop està obert a investigadors tant de l’INSA-UB com d’altres institucions. Atès que el seu contingut pot ser d’interès per als estudiants de diferents graus de la Universitat de Barcelona, la participació a la jornada serà susceptible a reconeixement de crèdits.

Aquesta jornada va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada entre els membres de l’Institut i altres investigadors de la comunitat científica al voltant d’un tema central abordat de forma transversal i multidisciplinària. La primera edició d’aquest Workshop es va dedicar a l’oli d’oliva (“L’univers de l’oli d’oliva“); la segona, al cacau i a la xocolata (“Cacau i xocolata: ciència i gastronomia“); la tercera a la microbiota (“La salut de la microbiota. Prebiòtics i probiòtics en nutrició animal i humana“).

Font de la noticia: Web de l’INSA-UB

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Campus de l'Alimentació de Torribera, Ciència, Farmàcia, Jornades, Nutrició i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.