Vacances d’hivern


Marxem de vacances del dia 24 de desembre al 6 de gener. Us recordem que trobareu CRAI Biblioteques oberts els dies 2,3 i 4 de gener i que a partir del 5 de gener alguns CRAI Biblioteques, a més dels habituals, obriran en cap de setmana amb motiu dels exàmens. A partir del 7 de gener, Economia i Empresa (Grau) i Filosofia, Geografia i Història obriran també de nit fins al 31 de gener.

Aprofitem per recordar-vos que encara que els CRAI Biblioteques estiguin tancats podeu accedir des de qualsevol connexió a Internet als recursos electrònics del CRAI de la UB. Només cal que us identifiqueu amb el vostre identificador i contrasenya.

Ens tornem a veure al gener! Bones Festes i Feliç 2019!
Bones Festes!.png

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Farmàcia, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.