Exposició «Els llibres que han volat»


no_ret1El CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (Campus Diagonal) us convida a visitar l’exposició «Els llibres que han volat», que acaba d’inaugurar. L’objectiu de l’exposició és visualitzar els llibres en préstec que els usuaris no retornen mai, malgrat les múltiples reclamacions. Afortunadament, aquesta pràctica no és habitual, però a vegades hi ha usuaris que tot i ser conscients de les reclamacions, acaben desentenent-se del seu compromís de retornar els documents que tenen en préstec.

Les cartolines mòbils que pengen del sostre són una mostra d’aquests llibres que hem hagut de donar de baixa a causa de la no devolució. Quan un usuari perd un llibre té l’obligació de comprar-ne un altre, però què passa quan es desentén d’allò que és patrimoni de tots?
no_ret2

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Exposicions, Llibres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.