Stahl Online. Nou recurs electrònic al CRAI


  • StahlEl CRAI de la Universitat de Barcelona ha subscrit Stahl Online, un recurs en línia basat en els llibres del Dr. Stephen M. Stahl, concretament la seva col·lecció Essential Psychopharmacology que conté, entre d’altres, dos recursos principals disponibles:

    Stahl’s Essential Psychopharmacology
    The Prescriber’s Guide.

Stahl’s Essential Psychopharmacology ha estat considerada la font definitiva d’informació sobre psicofarmacologia i s’ha consolidat com la principal font d’educació i informació en el seu camp. The Prescriber’s Guide és una excel·lent font d’informació per a l’art de prescriure medicaments psicotròpics, ja que gairebé tots els medicaments han tingut alguns canvis i cal tenir en compte les noves regulacions i usos.

Els principals avantatges que ofereixen aquests recursos són:

  • Actualització regular que proporciona accés complet a tota la cartera actual de llibres de neuropsicofarmacologia de Cambridge, a càrrec del Dr. Stahl
  • Finestreta única, que dona accés a tot allò que un metge, un professor o un estudiant ha de saber sobre la neuropsicofarmacologia
  • És pràctic i totalment cercable. El professional pot trobar informació de prescripció i materials d’orientació dels pacients de forma fàcil i instantània
  • Accés a una biblioteca d’imatges que amb un sol clic permet que els professors i els estudiants es beneficiïn de la filosofia d’ensenyament del doctor Stahl mitjançant un contingut il·lustratiu intuïtiu

Podeu accedir als títols del recurs a través del Cercabib > Stahl Online.

Descriptors:
Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicaments, Medicina, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.